FOTOGRAFIE

Sprookjeshuwelijk
Er was eens… een super verliefd stel dat elkaar het ja-woord gaf. En daar mocht ik bij zijn! ‘S ochtends kwam de kapster en de visagist. De bruid werd opgemaakt in een prachtige slaapkamer. De bruidegom kleedde zich om in het torenkamertje. Toen volgende het ‘first moment’. De eerste look! De bruid kwam van een grote […]
Kwebbelende dames
Wat een leuk team en gezelligheid! Het team van ergocentraal is compleet en dus mocht iedereen op de foto! Even in de werkpauze maakte ik spontane portretfoto’s en een groepsfoto. Er werd lekker gekletst en er moest zelfs even worden opgelet wanneer je aan de beurt was voor de foto. 
Stoere shoot!
Opa en oma krijgen een verrassing! Daarom gaan wij vandaag op de foto. Daarvoor was het Havenkwartier in Deventer super geschikt. Lekker industrieel en veel mogelijkheden. Zelfs op de boot zijn we geweest!
Drie zussen!
Drie zussen die een gezellige dag in petto hadden voor hun ouders! Namelijk een familie fotoshoot. We zijn lekker in de natuur geweest waar we hekjes, bankjes en trappetjes tegen kwamen. Deze hebben we natuurlijk gebruikt.
Zondagssfeertje!
In een mooie tuin aan het water mochten wij onze gang gaan! Lekker spelen, bellen blazen en een beetje stoeien. Gewoon een lekkere zondag, alleen is er dan een fotograaf bij. Foto’s met elkaar, gezinnen samen, de mannen bij elkaar of de dames gezellig bij elkaar.
Bloemen in de lucht!
Hier word je toch vrolijk van! Mooie bloemen, zonnetje en het hele gezin compleet. Er waren bloemen en confetti en daar mocht mee gegooid worden. Super leuk natuurlijk! Het was een gezellig dag om met deze familie op stap te gaan. 
1 2 8