GRAFISCH

De bergtoppen!
Een mailtje in mijn postvak; we hebben zelf een heel goed idee voor een geboortekaartje, maar we komen er niet uit om het op papier te zetten. Kun jij ons helpen? Mijn reactie was: Natuurlijk kan ik jullie helpen! Ik ben benieuwd naar de ideeën. De kinderkamer is klaar en mocht ik bekijken. De kamer […]
Logo NxtED
Het bedrijf Nxted is gestart door jonge ondernemers. Daarvoor een nieuw en fris logo mogen maken. Echt van deze tijd! Gewoon simpel, maar toch een touch wat nett even anders is.
Okergele hartjes!
Okergele hartjes voor Maeve! Het geboortekaartje mocht van de kersverse ouders een lieve en tegelijkertijd stoere uitstraling krijgen met de kleur okergeel. Dit is volgens mij goed gelukt. Het stoere effect zie je in de vervaagde strepen en het lieve komt terug in de hartjes!  
Hartjes voor Roos!
Wat is het altijd leuk om een geboortekaartje te ontwerpen. Nu was bij dit kaartje de uitdaging om het simpel te houden. Niet te veel poespas. Als basis is een frisse kleur groen gebruikt en er is gekozen voor groene hartjes op de voorkant. Met één zwart hartje. Zie jij hem?  
Wintermenukaart ontwerp Central Park
Eetsmakelijk! Central Park is verbouwd! Bij zo’n nieuwe uitstraling hoort natuurlijk ook een nieuwe menukaart. Aan mij de taak om die helemaal in de sferen van Central Park te brengen… Retro, Brocant, Vintage alles in een. En dat is gelukt. Ook de bar is doorgevord naar de stijl van de menukaart. Zie hier het resultaat.
Geboortekaartje Jim
Hij is er! De kleine Jim. Eindelijk mocht de naam, het gewicht en de geboortetijd op het kaartje. Het ontwerp stond daar op te wachten. De ouders wilden een geboortekaartje met een walvisje die ik na hun wensen heb gemaakt. Het kaartje past uiteraard bij de kleur van de kinderkamer.
Poster Unicef wereldfestival
Voor een mooi festival en voor het goede doel Unicef mocht ik een poster ontwerpen. De poster moest kleurrijk en duidelijk zijn. Er is gekozen voor een vrolijke foto die de sfeer gelijk weergeeft. De tekst is op speelse wijze door de poster verwerkt.
Flyer Gin Tonic
Voor Central Park mocht ik een Gin Tonic flyer maken! Deze flyer heeft de voorkant die je zelfs als postcard kunt versturen. Op de achterkant op een speelse wijze de tekst verwerkt.