Behang in de badkamer!

Een keer wat anders! Ik wilde geen standaard badkamer met overal tegels, maar wat kun je dan doen? Ik dacht aan behang. Kan dat wel behang in de badkamer? Ja hoor, ik heb eindeloos gegoogled en kwam tot de conclusie dat als je er een goeie vernis laag overheen doet, dat het prima kan. Uiteraard niet in de natte ruimtes.

Oke, ik heb de keuze gemaakt om bijna de hele badkamer te behangen, maar welk behang moet het worden? Er is zoveel keuze! Ik wilde een rustige, maar uitdagende sfeer neerzetten. Een spa gevoel! Mijn oog viel op het behang van Arte Walls.

Arte Walls behang

Als je op de site van Arte kijkt, gaat mijn hart altijd een beetje sneller kloppen. Alles is mooi! Maar er sprong er een uit die ik geschikt vond voor de badkamer. Het behang Bounty uit de Tangram collectie. Deze is niet alleen prachtig qua design, maar heeft ook nog eens een hoogwaardige kwaliteit. De Bounty variant in de kleur ochre is het uiteindelijke geworden!

Het prachtige behang is geïnspireerd op fijn geweven grassen, waardoor het een rustgevende en organische sfeer creëert in elke ruimte.

Het heeft een subtiele textuur en een warm kleurenpalet, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne of landelijke stijl hebt, dit behang voegt direct karakter toe aan elke kamer.

Stijlvolle keuze!

Kortom, behang in de badkamer is zeker een gewaagde maar ook een stijlvolle keuze. Durf jij het aan om jouw badkamer te decoreren met behang? Ontdek dan de prachtige designs uit de Tangram collectie van Arte en geef jouw badkamer een persoonlijke touch!

Behang op de toilet

Niet alleen behang in de badkamer vind ik mooi, maar ook heb ik Arte behang in ons toilet toegepast. Hier zie je uit dezelfde lijn “Tangram” het behang Dome! Ik vind het onze toilet een rijke uitstraling geven.

behang toilet