De nieuwe intratuin bewonderen!

In mijn instagram mailbox zat dit keer wel een heel tof berichtje! Of het mij leuk leek om naar de opening van de Intratuin te komen? Ja natuurlijk, dat lijkt mij super was mijn reactie. Als een van de eerste gasten de mooie nieuwe winkel binnenwandelen en deze bekijken door mijn ogen, maar ook door mijn camera. Al dat groen is inspirerend om te fotograferen.

De opening was ’s avonds. We kwamen binnen en er stonden medewerkers van de Intratuin in prachtige klederdracht. Bij hen kon je oortjes ophalen om de luistertour te volgen. De luistertour bracht je langs elke ruimte en gaf daarover een korte uitleg. Een leuk weetje is dat de filiaalmanager al die leuke tekstjes heeft ingesproken. Samen met andere influencers mochten we ons uitleven in de winkel en alles bekijken. We gingen ieder onze eigen weg. De winkel was zo groot dat ik misschien wel een stukje heb overgeslagen. Ondertussen hoorde je op de achtergrond een lekker muziekje. Zangeressen in gezellig geklede bloemenpakjes zongen fantastisch!

Hieronder de sfeer van de avond en wat inspirerende foto’s van de Intratuin Styling!