Fijne feestdagen in je eigen stijl!

Kerstkaarten maken!

Kerstkaarten kopen, kerstkaarten maken of kerstkaarten bestellen? Elk jaar toch weer even een dilemma. Dit jaar doe ik het net even anders! Ik maak ze zelf en met een druk op de knop bestel ik ze. De kerstkaart kan ik naar mijn eigen inzicht vormgeven.

Ontwerp je eigen kerstkaart!

Ik heb gekozen om bij de fotofabriek een kerstkaart ontwerp te maken. Is ontwerpen te moeilijk voor je, dan kun je ook kiezen voor een bestaand ontwerp waar je heel gemakkelijk je eigen tekst of foto kunt toevoegen.

Ga je voor je eigen ontwerp? Dan kun je heel eenvoudig in de editor kiezen om een foto toe te voegen of ga voor één van de mooie bestaande achtergrondpatronen. Je hebt achtergrondpatronen die al in kerstsfeer zijn maar ook andere winterse plaatjes zoals vallende sneeuwvlokken, een sterrenhemel of kies een zwart-wit patroon dat bijvoorbeeld bestaat uit hartjes.

Maak je kaart af met tekst en voeg decoraties toe. Er zijn namelijk heel veel toffe decoraties zoals cliparts, vormen of zelfs een QR-code die je kaart de finish in touch geeft!

Een kerstkaart met foto of quote?

Niet alleen naar familie en vrienden stuur ik kerstkaarten, maar ik vind het ook altijd leuk om een aantal van mijn klanten een kerstkaart te sturen. Daarom heb ik gekozen om mijn logo erop te zetten. Dit had ook een foto of een quote kunnen zijn, maar ik dacht “hou het dit jaar bij een traditionele kerstwens”. Natuurlijk wel met een nett even anders randje, namelijk een felle kleur zodat die wel opvalt!

Fijne feestdagen!

Heb jij deze kerstkaart niet op de mat mogen ontvangen? Dan wens ik je via deze weg hele fijne feestdagen!

Vanwege mijn zwangerschap neem ik even een pauze en ben ik er volgend jaar rond mei/juni weer.