Foto op dibond!

Een foto laten afdrukken kan op zoveel manieren. Het is soms moeilijk kiezen. In ons nieuwe huis wil ik graag een foto van onze dochter Juliëtte afgedrukt hebben, maar dan net even anders!

Bij studentendrukwerk.nl kwam ik verschillende mogelijkheden tegen om foto’s te laten afdrukken. Zoals een foto laten afdrukken op aluminium, canvas, hout of dibond. Ik heb voor dibond gekozen. Ik wist niet precies wat dibond inhield, maar op de website van studentendrukwerk kun je heel goed de details bekijken. Het is een metalen plaat. Daardoor is de uitstraling van de foto heel strak en modern. De foto wordt geleverd met een witte toplaag. De foto krijgt daardoor een subtiele glans. Dit vind ik erg mooi! Ik heb het geprobeerd te fotograferen. Zie de foto hieronder.

Ik heb de foto neergezet op een plank, dit kan omdat het dus zo stevig is. Je kunt ook kiezen voor een ophangsysteem, zoals plakstrips of afstandhouders. De afstandhouders plaats je op de wand en zo komt de foto een stukje van de muur af. Dit geeft een 3D effect op je wand. De foto kan je eventueel ook nog afwerken met een mooie lijst eromheen. Je hebt de keuze uit zwart of blank hout.

Zoveel mogelijk!

Als je een foto gaat bestellen is er nog meer mogelijk. Je kunt namelijk de foto bewerken in de editor. Dit vond ik bij mijn foto niet nodig, maar je zou dus eventueel nog teksten of leuke afbeeldingen kunnen toevoegen.

Tip: Een foto is niet alleen leuk als poster, maar kan ook goed als ansichtkaart. Bekijk op de website van studentendrukwerk.nl de mogelijkheden.