Fotoprints! Ideaal voor korte vakanties.

Dit jaar geen grote bergen, bijzondere plaatsen of historische gebouwen. Wij hebben vanwege de Corona vakantie gevierd in eigen land. Mijn vriend en ik zijn met vrienden een midweek naar Zeeland geweest en met vrienden nog een midweek naar Amsterdam.

In Zeeland hebben wij heerlijk genoten van de zee en het zonnetje! We hebben een bootje gehuurd en zijn heerlijk gaan varen. Ook hadden we een vlieger mee en die ging de lucht in, want dat kan daar super!

In Amsterdam hebben we gelogeerd bij Free Lodge. Een super toffe Lodge in de buurt van Amsterdam. Niet in de drukte, maar heerlijk in het groen. Een duik in de hottub, die bij Lodge stond mocht niet ontbreken.

Fotoprint fotofabriek

Omdat deze vakantie anders dan anders was voor mij, heb ik gekozen om dit keer mijn foto’s niet in een fotoboek af te drukken, maar op fotoprints. Bij fotofabriek kwam ik de ideale retroprints tegen! Namelijk in de vorm van een polaroid met een retro uitstraling. Dit vond ik echt het ‘vakantiekiekjegevoel’! Het zijn allemaal spontane foto’s geworden die tussendoor met de telefoon zijn geschoten.

Verschillende opties

De foto’s zijn via de uploadtool gemakkelijk te uploaden. Nadat je ze hebt geüpload kun je ze eventueel nog bewerken. Dit kan met tekst en met stickers. Omdat ik wist dat ik ze op mijn krijtbord ging plakken, heb ik daarvoor niet gekozen. Ik heb zelf masking tape gebruikt om ze op te plakken en met krijt er nog wat tekeningetjes en tekst bijgeschreven.

Deze vakantie ben ik niet op stap gegaan met mijn camera. Normaal gesproken ga ik met mijn camera mooie plekjes opzoeken en kan ik zo een hele dag zoet zijn. Dit jaar was dat dus net even anders. Omdat het niet zoveel foto’s zijn, zijn de fotoprints ideaal! Heb jij deze vakantie wel heel veel foto’s gemaakt, waarmee je een fotoboek maken kan? Kijk dan eens bij de fotofabriek welke producten ze nog meer hebben. Ze kunnen namelijk een foto op canvas afdrukken, een fotoslinger maken, of super mooi je
foto’s afdrukken!