Hoera! 4 jaar! Tijd voor een nieuwe naam

hieperdepiep 4 jaar!
Wauw wat vliegt de tijd! 4 jaar geleden was de officiële opening van Stijlmijndag. Mijn eigen onderneming! Nog steeds met veel plezier werk ik aan mijzelf en mijn onderneming. Het begon als iets kleins, maar is inmiddels aardig groot geworden. Stijlmijndag is de naam die ik toen heb gekozen. Dit was een passende naam omdat ik ervan hou om alles te stijlen, het maakt mij niet uit wat! De naam Stijlmijnevent kwam ook al gauw voor de zakelijke klant. En daarna stijlmijnplek voor mijn passie voor interieur.

Nu wordt dit toch allemaal ingewikkeld… Daarom een nieuwe naam!
Hoe kies je die dan? Het moest een naam zijn waar mijn naam in voor komt. Nu is mijn naam moeilijk te spellen. De dubbel T is toch lastig. Maar ook wel mijn ding. Altijd als ik mijn naam zeg, zeg ik er gelijk bij met dubbel T. Iets met nann of nett? Algauw tijdens een leuk autoritje gezellig samen met mijn zus was die er ineens. “Nett Even Anders”

Lekker de dubbel T laten staan! Na al die jaren is Stijlmijndag niet meer mijn visitekaartje, maar ben ik Nettevenanders! Even wennen wel.

Verder veranderd er niet veel. Ik kan nu alles doen wat ik leuk vindt onder deze naam. Fotograferen, Grafische ontwerpen maken, Locaties stijlen maar ook toffe interieurs met jullie delen!

Liefs Nannett

Hierbij presenteer ik mijn nieuwe logo!