In de VTWONEN!

Stiekem droomde ik dat wij ooit met ons huis in de VTWONEN komen te staan. En nu is dat gewoon gelukt! Hoe tof!

Hoe is dat nu eigenlijk zo gekomen?
Sinds 2,5 jaar heb ik een Instagramaccount aangemaakt met foto’s van mijn interieur en soms een touch van grafische vormgeving en fotografie. Ik probeer elke dag een foto te plaatsen, maar dit lukt natuurlijk niet altijd. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ik om de dag een foto plaats. Nu ben ik verder geen pro-instagrammer, maar ik doe mijn best. Ik probeer hashtags af te wisselen en verfrissend te zijn op mijn account. Ook vind ik het een meerwaarde hebben als het in één stijl is. Dus niet op elke foto een andere filter.

Ik vind het super leuk om op Instagram andere accounts te spotten en te volgen. Je haalt er heel erg veel inspiratie vandaan.

Nu ben ik zelf gespot door twee meiden die een bureau hebben in styling en fotografie. Zij stylen en fotograferen binnenkijkers. Binnenkijkers zegt het woord eigenlijk al… Bij mensen binnenkijken en dit vastleggen. Zo zijn ze ook bij mij gekomen. De hele dag mochten ze een kijkje nemen in onze woning. Elke ruimte hebben ze gefotografeerd.

De foto’s zijn bewerkt en worden op de website geplaatst. Hier kunnen woonbladen de binnenkijkers bekijken en de foto’s kopen. Zo is VTWONEN bij mij gekomen en heeft ons huis eruit gepikt!

Ik ben erg blij met het resultaat. Wil je meer foto’s zien? De VTWONEN nummer 13 ligt nu in de winkel! Of bekijk hier de online versie. Deze wijkt iets af van het origineel.