Nieuwe huisstijl

 

 

 

Stijl Mijn Dag bestaat 3 jaar. Dat vond ik wel tijd voor vernieuwing. Het mocht van mij allemaal wel iets strakker en volwassener.

Allereerst het nieuwe logo.

Deze is eigenlijk niet meer te herkennen hoe die eerst was. Ik heb ervoor gekozen om het logo strak en simpel te houden. Zo spreekt het logo ook iedereen aan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Vernieuwde huisstijl

Na het veranderen van mijn logo kan ik het niet laten om mijn hele huisstijl op te frissen. Ik ben nu al een jaar verliefd op de kleur okergeel! Dit moest en zal dus op mijn website komen als huisstijl kleur. Deze kleur voer ik ook door in mijn facturen, facebookberichten en op instagram.

En dan de website

Natuurlijk kan dan de website ook niet achterblijven. Ik heb gekozen voor een bewegende header. Hierdoor blijft de site vernieuwend zodat ik deze altijd kan veranderen.
Ook wil ik jullie graag laten weten wie Nannett Ilsink is. Daarom een stukje tekst over mijzelf.

Daaronder heb ik een duidelijke uitleg over wat Stijl Mijn Dag is en waarvoor je terecht kunt bij Stijl Mijn Dag. Mijn portfolio heb ik onderverdeeld in kopjes. Zo kun je gemakkelijker zoeken.

Nieuw!

Het kopje wat vonden zij ervan…
Het is super leuk om achteraf nog een recensie te krijgen van klanten. Deze heb ik nu ook een speciaal plekje gegeven op mijn website.

Blog? Jaaa een blog!

Jaa ik ga bloggen. Ik zie zo vaak iets gaafs voorbij komen wat ik eigenlijk gewoon moet gaan delen.