Ons huis op televisie!

Gespot op TV!

Een tijdje terug ben ik gevraagd voor het TV programma Eigen Huis en Tuin lekker leven! Ze wilden graag een keer bij mij langs komen om een binnenkijker te filmen! Oeh, oké klinkt leuk, maar mijn huis is nog lang niet af dacht ik! Ze zeiden dat ze over 3 maanden een keer langs zouden komen. Dat moet ik wel redden dacht ik. Alles was al wel ingericht, maar niet in elke kamer hing nog een lamp of een gordijn. Dus gas erop! Dit heb ik voor elkaar gekregen en ze kwamen langs. Geen idee wat ik ervan moest verwachten!

Liever achter de camera dan voor de camera!

Het liefste sta ik natuurlijk achter de camera, ik vind het fijn om door de lens te kijken en weten wat er wordt gefotografeerd of gefilmd. Nu had ik daar geen invloed op en moest ik dat volledig loslaten. Ik mocht elke ruimte in ons huis toelichten. Welke spullen staan er, waar heb ik inspiratie vandaan gehaald, enzovoort. Het was leuk om weer even terug te blikken op de keuzes die we hebben gemaakt en dit te vertellen. 

Op TV!

En dan eindelijk de datum dat het wordt uitgezonden. Spannend! Geen idee welke stukken filmopnames ze eruit zouden halen. Ik ben blij dat ons huis zo mooi in beeld is gebracht. Mijzelf terug zien op tv is natuurlijk gek, maar gelukkig vond ik het leuk! Een super leuke ervaring was het. 

Ben je benieuwd naar de uitzending? De uitzending was 12 oktober 2023 op RTL4.