Fotografie

Nannett van Nett Even Anders is dé fotograaf voor uw unieke moment. Op zoek naar een fotograaf voor uw trouwdag, familiedag of een ander uniek moment? Fotografie van Nett Even Anders brengt meer dan alleen een fotoshoot!

Een goede fotoshoot begint bij een kennismaking en het bespreken van uw wensen. Elke shoot is tenslotte uniek. Wat wilt u precies vastleggen? En welke sfeer wilt u creëren? Als u daar nog twijfels over heeft, help ik u met tips en ideeën in het maken van de keuzes. Zodra het doel helder is, plannen we een afspraak voor de fotoshoot.

Een uitgebreide voorbereiding en een ongedwongen samenwerking staan aan de basis van deze fotoshoot. Als u zich op uw gemak voelt, straalt u ook op de foto’s. En zo zorgen we er samen voor dat u na afloop een geweldige serie foto’s krijgt. Onopvallend leg ik kleine en grote momenten vast. Een stevige knuffel, een lach, een kus of een traan. Geen gemaakte en geposeerde foto’s, maar juist de spontane momenten die uw dag onvergetelijk maken. Dat is voor mij het ultieme doel!

Geïnspireerd, maar nog vragen? Neem direct contact op.


Bekijk hier mijn fotografie portfolio

FOTOSHOOT
1-5 personen
€ 120
Hoe ga ik te werk? Je bent vrij om een locatie te kiezen. Ik kan altijd helpen als jullie er niet uitkomen. Ik weet het, het is namelijk niet iedereen zijn hobby om voor de camera te staan.Daarom help ik je daarbij. Hoe je moet staan en waar je bijvoorbeeld heen moet kijken. Ik hou van spontane foto's en daarom is een relaxt sfeertje belangrijk.

Al deze foto's bewerk ik en krijg je allemaal in hoge resolutie toegestuurd. Dit zijn ongeveer 20 tot 40foto's. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur.

Voor verdere informatie kun je het beste contact met mij opnemen door op onderstaande button te klikken.


 Yes! 
FOTOSHOOT
5 personen of meer
€ 150
Super leuk dat je met je familie, collega's of welk team dan ook op de foto wilt! Al nagedacht waar jullie de shoot willen? Daar kan ik eventueel bij helpen. Ik ga jullie met z'n allen op de foto zetten, maar ook verschillende samenstellingen, zoals alle kinderen, alle dames of broers en zussen bij elkaar. Zo krijg je veel variërende foto's.

Al deze foto's bewerk ik en krijg je allemaal in hoge resolutie toegestuurd. Dit zijn ongeveer 40 tot 60foto's. Een fotoshoot duurt ongeveer een 1,5 uur.

Voor verdere informatie kun je het beste contact met mij opnemen door op onderstaande button te klikken.


 Oui! 
TROUWEN
€ 125 per uur
Wauw, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu nog een fotograaf... Ik kan voor jullie deze dag vastleggen. De foto's die er tussen zitten zijn soms net even anders, want daar hou ik van! Ik hang de hele dag om jullie heen en zo mis ik geen moment van deze dag.

Wil je de hele dag een fotograaf erbij of liever alleen tijdens de ceremonie? Het kan allemaal. Mij betaal je per uur. Maar wat krijg je nu voor die prijs? Je krijgt van mij alle foto's bewerkt en digitaal in hoge resolutie toegestuurd. En onder alle foto's bedoel ik de mooiste foto's! Die met je ogen dicht zijn natuurlijk niet zo charmant.

Voor verdere informatie kun je het beste contact met mij opnemen door op onderstaande button te klikken.


 Ja ik wil!  
ZAKELIJK
€ 125 per uur
Een congres, opening of wil jij gewoon foto's van je bedrijf. Dan ben ik de juiste persoon om die foto's te maken. Je krijgt van mij foto's die net even anders zijn en daardoor jouw bedrijf er laat uitspringen!

Hoe ga ik te werk? Ik probeer de dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, maar met mijn camera leg ik wel alles vast. De hele dag die jullie hebben georganiseerd kun je daarna nog eens rustig na beleven.

Benieuwd wat ik allemaal nog meer voor je bedrijf kan betekenen of interesse in mijn fotografie? Klik dan op onderstaande link om contact op te nemen.


 Oui!