Fotografie

Misschien ben ik wel; Nannett van Nett Even Anders dé fotograaf voor je unieke moment. Op zoek naar een fotograaf voor je trouwdag, familiedag of een ander uniek moment? Fotografie van Nett Even Anders brengt meer dan alleen een fotoshoot!

Een goede fotoshoot begint bij een kennismaking en het bespreken van je wensen. Elke shoot is tenslotte uniek. Wat wil je precies vastleggen? En welke sfeer wil je creëren? Als je daar nog twijfels over hebt, help ik je met tips en ideeën in het maken van de keuzes. Zodra het doel helder is, plannen we een afspraak voor de fotoshoot.

Een uitgebreide voorbereiding en een ongedwongen samenwerking staan aan de basis van deze fotoshoot. Als jij je op je gemak voelt, straal je ook op de foto’s. En zo zorgen we er samen voor dat u na afloop een geweldige serie foto’s krijgt. Onopvallend leg ik kleine en grote momenten vast. Een stevige knuffel, een lach, een kus of een traan. Geen gemaakte en geposeerde foto’s, maar juist de spontane momenten die je dag onvergetelijk maken. Dat is voor mij het ultieme doel!

Geïnspireerd, maar nog vragen?
Neem direct contact op.