Verfrissend website ontwerp

Voor Els ben ik begonnen met een logo ontwerp. Vanuit daar zijn we verder gaan kijken hoe we de website konden vormgeven. Welke kleuren wil je allemaal op de website laten zien? hoe wil je dat de website eruit ziet? welke stijl lettertype? Vanuit die vragen ben ik begonnen met ontwerpen. Een paar antwoorden op die vragen waren; de website moet een frisse uitstraling hebben, de site moet duidelijk in elkaar zitten en informatief!

Om de sfeer neer te zetten van de website heb ik gekozen om te beginnen met de boom die ook in het logo voorkomt. Dit is het herkenningspunt, wat altijd goed werkt. Daaronder moet duidelijk worden waar het bedrijf voor staat. Om de site persoonlijk te maken is er op de homepage een stukje over Els zelf geschreven. Zo zien de bezoekers van de website gelijk wie Els is en wat ze doet.

De teksten heb ik van Els aangeleverd gekregen en toen kon ik de website gaan vullen. De pagina’s kon ik indelen en zo begon de website te groeien. Ik heb met wit en groen gewerkt, omdat het logo ook groen en wit is. Het geeft tevens weer die verfrissende blik.

Ben je benieuwd hoe de website is geworden? Klik hier om de website in ‘real life’ te bekijken.