Grafisch

Opzoek naar een creatief grafisch ontwerp? Nett even anders kan je daarbij helpen! Nett Even Anders zet je creatieve wensen op papier. Verschillende uitnodigingen kan Nett Even Anders verzorgen. En als je de smaak te pakken hebt, dan kunnen we het ontwerp ook terug laten komen in andere uitingen. Denk aan een save the date bericht, een smaakvolle menukaart of passende tafelkaartjes. Het ontwerp kondigt een bijzondere dag aan. En daarom verdient ook de kaart een speciaal ontwerp. Een ontwerp dat bij u past. Heeft u zelf al een idee? Leuk! Ik vertaal uw idee naar een creatief ontwerp en laat u de oneindige mogelijkheden zien. Is uw kaart nog blanco? Geen probleem! Ik neem u mee in het ontwerpproces en zorg dat het eindresultaat al uw verwachtingen overtreft. Neem hier contact op.

Bekijk hier mijn grafisch portfolio

 

KAARTEN
geboorte, trouwen, verhuizen
€ 75*
Een kaart uitzoeken is nog niet zo eenvoudig. Wil je een ontwerp helemaal die aan alle wensen voldoet? Dan kan ik je daarbij helpen.

Hoe ga ik te werk? Eerst heb ik natuurlijk informatie nodig.Wat moet er op de kaart komen te staan en hoe moet die eruit zien? Ik vraag altijd om voorbeelden wat je aanspreekt. OpPinterest kun je leuke voorbeelden vinden. Vanuit daar ga ik aan de slag! Ik maak altijd drie ontwerpen. Deze zijn verschillend in lettertype, kleur en sfeer. Daar kun je de dingen uitpikken wat je het meeste aanspreekt en zo wordt het één unieke kaart die net even anders is.

*Kosten zijn exclusief drukkosten.

Voor verdere informatie kun je het beste contact met mij opnemen door op onderstaande button te klikken.

 Yes! 
FOTOALBUM
€ 120*
Een fotoalbum mag natuurlijk niet ontbreken in de kast. Dit kan zijn van jullie mooiste dag zoals de trouwdag of een album van alle leuke momenten! Ik kan voor jullie daarvoor een uniek ontwerp maken. Denk aan een mooie kaft van leer of een kaft met een foto daarop. Alles is mogelijk.

* Kosten zijn exclusief drukkosten.

Voor verdere informatie kun je het beste contact met mij opnemen door op onderstaande button te klikken.

 Oui!