Interieur Advies

Lekker thuiskomen! Wie wil dat nou niet? In een sfeervol huis waar je tot rust komt na een lange dag werken en waar je fijne herinneringen maakt met vrienden en familie. De indeling, de vormen, de kleuren, de materialen, de persoonlijke touch… dit is jouw plekkie! Maar wat als je er niet uitkomt met het inrichten van jouw droomhuis? Als je niet weet waar je moet beginnen? Geen paniek! Ik help je graag op weg met professioneel interieuradvies.

Aan de hand van jouw interieurwensen maak ik een uitgebreid interieurplan. Ik begin met een moodboard. Een verzameling van ideeën en sferen die passen bij jouw eigen interieurstijl. Ideeën waar je zelf vaak niet aan denkt. Net(t) even anders! Stoer, industrieel, landelijk, chique, strak, vintage of een combinatie van stijlen… het kan allemaal.

Het is ook mogelijk om een compleet nieuw indelingsplan op te stellen. Voor de woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis. Ik help je slimme keuzes te maken, waarin alle nodige woonfuncties optimaal tot hun recht komen. Kleine, grote of onhandige ruimtes? Overal is een oplossing voor! In een overzichtelijk 3D ontwerp laat ik je zien hoe jouw ruimte straks weer opnieuw gaat leven.

Inmiddels heb ik al meerdere interieurprojecten afgerond. Het resultaat? Een plek waar de bewoners zich happy voelen. Ook mijn eigen huis krijgt regelmatig een make-over. Gewoon omdat ik nou eenmaal een passie heb voor interieur. En dat is ook bij VT Wonen niet onopgemerkt gebleven. In 2019 stond mijn huis met een groot artikel in het bekende interieurblad. En daar ben ik stiekem best trots op.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake. En maak van jouw huis een droomhuis!