Junglestijl!

We willen een junglestijl woonkamer met een cowboy leren bank en verder de wanden wit of zwart…

Oké dacht ik! Super leuk, daar ga ik mij verder in verdiepen. Wat is precies die junglestijl wat ze bedoelen? En welke cowboy leren banken heb je die in deze stijl passen. Allereerst ben ik aan de slag gegaan met een moodboard.

Moodboard

Je ziet in het moodboard een paar grote afbeeldingen van de sfeer die ik wil creëeren en de materialen die een belangrijke rol gaan spelen. Ook de planten mogen natuurlijk niet ontbreken in de junglestijl woonkamer.

Voor mijn klanten maak ik altijd een 3D ontwerp. Dit is inclusief een plattegrond op schaal van bovenaf. Hier zie je de materialen en kleuren goed samenkomen.

Woonkamer & Keuken

Hieronder afgebeeld een kijkje vanuit de woonkamer naar de keuken en een kijkje vanuit de keuken naar de woonkamer. Je ziet dat de woonkamer die echte jungle sfeer heeft gekregen door de vele planten. Een plantenbak zit boven de bank, maar ook boven de tv staan veel planten.

In de keuken is een echte ‘brickwall’ gecreëerd. Het is een echte eye catcher en geeft gelijk sfeer aan de ruimte.

Eetkamer

De eetkamer heb ik afgesloten met stalen deuren. Deze stalen deuren zijn overal doorgevoerd. De zwarte stalen deuren lopen mooi door in de TV wand. Zo is het zwarte scherm van de TV overdag ook minder zichtbaar en geeft het de ruimte meer rust. In de eetkamer is gekozen voor de kleur groen! Een diepe donkere kleur groen die terugkomt in alle planten in de ruimtes. Aan de wanden in de eetkamer is een speciale stalen constructie voor planten gecreëerd. Op de andere zijde is een lijstenwand met daarin quotes op een witte achtergrond. Door die witte posters worden de muren minder hard.

Het is een echte jungle kamer geworden!