Styling nieuwbouwhuis

Vanuit een plattegrond en plaatjes van wat de bewoners leuk vinden een heel plan bedenken! De één zal denken, oke hoe gaan we dat doen? Bij mij gingen alle bellen rinkelen! Dat kan, dat kan o en dat zou ook mooi zijn.

De bewoners zijn een jong stel met 2 kleine kinderen. Ik heb de twee gevraagd om afbeeldingen uit te zoeken op Pinterest en daar een bord van te maken. Dit deden ze afzonderlijk van elkaar. Haar moodboard bestond uit veel wit met bruin leer en planten. Zijn moodboard bestond uit donkere kleuren, leer en ook groentinten.

Daarvan uitgaande ben ik gaan denken en schetsen. Ik heb geen achtergrond als interieurontwerpster, maar kleuren en stijlen ontwikkelen kan ik goed. Het is daarom ook geen schets in 3D en precies op schaal, maar ik vind zolang je maar een goed beeld en gevoel krijgt van hoe het gaat worden is het goed.

Bekijk hier het eindresultaat

Ze hebben mijn plan in werkelijkheid gebracht. Wat is dat gaaf om te zien! De kleur pakt super goed uit. De zwarte kozijnen geven het een stoere uitstraling.

De kinderhoek is gezellig met de lijsten erboven. Zo min mogelijk gaten in de mooie gestucte muur, daarom is er gekozen voor een plank. En dit heeft goed uitgepakt.

De stoel en de bank zijn omgewisseld van kleur. De bruine leren bank past ook zeker mooi in het geheel!

Het Nederlandse meesterwerk “het melkmeisje” is een echte eyecatcher en is in de keuken geplaatst. Een leuk detail is dat als de kraan aanstaat hij precies uit het kommetje komt. Grandioos!