Een rondje Radio Kootwijk!

Een rondje Radio Kootwijk!

Een lekkere wandeling, waar ik als fotograaf bij mag zijn is altijd leuk! We zijn begonnen bij het hoofdgebouw van Radio Kootwijk. De vijver die voor het gebouw ligt was natuurlijk het hoogtepunt. Alle visjes bekijken en daarna over de muurtjes klauteren. Daarna zijn we nog een stuk de natuur ingegaan, waar geen enkel takje over het hoofd werd gezien. Een heerlijke wandeling dacht ik zo!
Lees meer
Woeste Willem onveilig maken!

Woeste Willem onveilig maken!

Klimmen, klauteren en rennen! Het kan allemaal bij natuurspeelplaats Woeste Willem. Over boomstammen lopen, in een boot zitten en nog veel meer. Een paradijs voor kinderen, maar ook een paradijs voor mij al fotograaf. Lachende kinderen en ouders zo trots! Ook bij deze fotoshoot spatte dit weer van mijn scherm af.
Lees meer
Slaapkamer advies

Slaapkamer advies

Hoe krijgen wij meer sfeer in onze slaapkamer... Welke kleuren kunnen we het beste in de slaapkamer gebruiken... Op deze vragen heb ik antwoord gegeven en gekeken wat bij de bewoners past! Het was tijd voor een slaapkamer advies. Als eerste heb ik ze gevraagd om zelf wat plaatjes op Pinterest op te zoeken. Aan de hand daarvan ben ik door gegaan en heb ik een moodboard gemaakt. Het moodboard heb ik gedeeld met de bewoners en ze waren enthousiast! Het moodboard geeft gelijk een sfeer van de ruimte en kleuren. Vanuit het moodboard heb ik een interieuradvies gemaakt. Het…
Lees meer
Fotoshoot op de motor!

Fotoshoot op de motor!

Wat een bijzondere aanvraag kreeg ik in mijn postvak. Of het mij leuk leek om foto's te maken van een stel. Maar niet zomaar een stel, namelijk op samen met de motor. Natuurlijk leek mij dat leuk. We hebben contact gehad over de locatie voor de fotoshoot. Het stel met motor heeft een liefde voor Deventer, dus hebben we gekozen voor de Worp. Daar kun je de skyline van de stad mooi op de foto krijgen. Daarna zijn we doorgereden over landweggetjes die langs de IJssel lopen en daar natuurlijk ook foto's gemaakt. Bekijk hieronder de foto's.
Lees meer
Kiekeboe!

Kiekeboe!

Omhoog worden gezwierd tussen papa en mama, verstoppertje spelen in het gras, kiekeboe met mama en papa... en nog veel meer gebeurde er tijdens deze gezellige fotoshoot. Het was weer een feestje om deze fotoshoot te mogen doen. Op zaterdagmiddag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. We hebben gelopen door het gras en kwamen een leuk bruggetje tegen. Je ziet hieronder de foto's die tijdens deze wandeling zijn geschoten!
Lees meer
Liefdevolle avond!

Liefdevolle avond!

Heerlijk een midweekje erop uit in Deventer. In Deventer kun je je, zeker weten vermaken, ook ondanks dat veel dingen op dit moment niet open zijn. Dat dacht ook dit leuke stel wat ik mocht fotograferen. Ze boekten bij mij een fotoshoot in het centrum Deventer, terwijl ze zelf niet uit Deventer komen. Ze vonden het leuk om hun midweekje vast te leggen. We hebben de fotoshoot op een doordeweekse avond gepland. Het werd al een beetje schemering, wat voor een fijn sfeertje op de foto's zorgde! Bekijk hieronder een selectie van de foto's.
Lees meer
Lachen, gieren, brullen!

Lachen, gieren, brullen!

Wat hebben we gelachen! De mooie heide was een grote speeltuin. Achter bomen verstoppen, zwieren tussen mama en papa en bloementjes bekijken. Oja ... en er werden foto's gemaakt. Ik vind het altijd heerlijk als de foto's lekker spontaan ontstaan en ongedwongen zijn. Dit was weer zeker geslaagd bij deze fotoshoot. In de paarse heide bij Emst zijn deze foto's genomen op een zondagochtend. Het zonnetje kwam af en toe door en het was lekker rustig. Perfect voor de foto's! Bekijk ze hieronder.
Lees meer
Junglestijl!

Junglestijl!

We willen een junglestijl woonkamer met een cowboy leren bank en verder de wanden wit of zwart... Oké dacht ik! Super leuk, daar ga ik mij verder in verdiepen. Wat is precies die junglestijl wat ze bedoelen? En welke cowboy leren banken heb je die in deze stijl passen. Allereerst ben ik aan de slag gegaan met een moodboard. Moodboard Je ziet in het moodboard een paar grote afbeeldingen van de sfeer die ik wil creëeren en de materialen die een belangrijke rol gaan spelen. Ook de planten mogen natuurlijk niet ontbreken in de junglestijl woonkamer. Voor mijn klanten maak…
Lees meer
Verfrissend website ontwerp

Verfrissend website ontwerp

Voor Els ben ik begonnen met een logo ontwerp. Vanuit daar zijn we verder gaan kijken hoe we de website konden vormgeven. Welke kleuren wil je allemaal op de website laten zien? hoe wil je dat de website eruit ziet? welke stijl lettertype? Vanuit die vragen ben ik begonnen met ontwerpen. Een paar antwoorden op die vragen waren; de website moet een frisse uitstraling hebben, de site moet duidelijk in elkaar zitten en informatief! Om de sfeer neer te zetten van de website heb ik gekozen om te beginnen met de boom die ook in het logo voorkomt. Dit is…
Lees meer
Natuurlijk logo!

Natuurlijk logo!

Ik had van Els een bericht in mijn mailbox. Daarin stond of ik haar kon helpen met een logo en website voor haar eigen bedrijf. Natuurlijk wil ik dat. Ze wist nog niet precies hoe het eruit moest komen te zien, maar wat ze wel wist was dat het een frisse uitstraling moest krijgen. Els is zelf gek van de natuur en het speelt ook een belangrijke rol in haar praktijk. Daar heb ik op ingehaakt. Natuur - Fris! Ik heb verschillende logo's naar Els gestuurd en haar laten kijken wat ze mooi vindt aan de logo's. Met die keuzes…
Lees meer