Avontuurlijk geboortekaartje!

Avontuurlijk geboortekaartje!

Ik mocht al eerder een avontuurlijk geboortekaartje ontwerpen voor deze ouders. De ouders houden erg van reizen en dat moest terugkomen op het geboortekaartje. Dit heb ik gedaan in de vorm van bergen. Het vorige geboortekaartje was voor een jongen Vayk. Nu mocht ik een geboortekaartje ontwerpen voor een meisje die de naam Liva heeft gekregen. De twee kaartjes hebben uiteindelijk veel van elkaar weg. Het is hetzelfde formaat, alleen is de één horizontaal en de andere verticaal. Verder komt het lettertype overeen. Door de kleuren en een andere soort bergen krijgt het kaartje zo zijn eigen stijl! Klik hier…
Lees meer
Geboortekaartje om bij weg te dromen!

Geboortekaartje om bij weg te dromen!

Ik kreeg een mailtje in mijn postvak met daarin de vraag of ik een geboortekaartje wilde ontwerpen met niet teveel poespas, maar wel sierlijk. Natuurlijk wilde ik dat! De aanstaande ouders heb ik een aantal ontwerpen gestuurd en van daar uit is dit ontwerp ontstaan. Haar naam staat centraal. Op de achtergrond heb ik luchtige wolken geplaatst. Het hartje op voorkant, binnenkant en achterkant zorgt voor de finishing touch!
Lees meer
In de straatjes van Deventer!

In de straatjes van Deventer!

Kleinkinderen, kinderen en opa en oma allemaal samen op de foto, en dat in de mooiste straatjes van Deventer. Dat zijn altijd gezellige en leuke fotoshoots! Tijdens het wandelen rondom de Bergkerk kom je de mooiste plekjes tegen voor een fotomoment.  Ik vind het altijd leuk om de hele familie op de foto te zetten, maar ook andere samenstellingen zoals de gezinnen of juist alleen de kleinkinderen. Zo ontstaan er gezellige momenten gedurende de fotoshoot.  Bekijk hieronder de foto’s die ik heb gemaakt tijdens een familie fotoshoot op een zonnige winterdag!
Lees meer
Een rondje Radio Kootwijk!

Een rondje Radio Kootwijk!

Een lekkere wandeling, waar ik als fotograaf bij mag zijn is altijd leuk! We zijn begonnen bij het hoofdgebouw van Radio Kootwijk. De vijver die voor het gebouw ligt was natuurlijk het hoogtepunt. Alle visjes bekijken en daarna over de muurtjes klauteren. Daarna zijn we nog een stuk de natuur ingegaan, waar geen enkel takje over het hoofd werd gezien. Een heerlijke wandeling dacht ik zo!
Lees meer
Woeste Willem onveilig maken!

Woeste Willem onveilig maken!

Klimmen, klauteren en rennen! Het kan allemaal bij natuurspeelplaats Woeste Willem. Over boomstammen lopen, in een boot zitten en nog veel meer. Een paradijs voor kinderen, maar ook een paradijs voor mij al fotograaf. Lachende kinderen en ouders zo trots! Ook bij deze fotoshoot spatte dit weer van mijn scherm af.
Lees meer
Slaapkamer advies

Slaapkamer advies

Hoe krijgen wij meer sfeer in onze slaapkamer... Welke kleuren kunnen we het beste in de slaapkamer gebruiken... Op deze vragen heb ik antwoord gegeven en gekeken wat bij de bewoners past! Het was tijd voor een slaapkamer advies. Als eerste heb ik ze gevraagd om zelf wat plaatjes op Pinterest op te zoeken. Aan de hand daarvan ben ik door gegaan en heb ik een moodboard gemaakt. Het moodboard heb ik gedeeld met de bewoners en ze waren enthousiast! Het moodboard geeft gelijk een sfeer van de ruimte en kleuren. Vanuit het moodboard heb ik een interieuradvies gemaakt. Het…
Lees meer
Fotoshoot op de motor!

Fotoshoot op de motor!

Wat een bijzondere aanvraag kreeg ik in mijn postvak. Of het mij leuk leek om foto's te maken van een stel. Maar niet zomaar een stel, namelijk op samen met de motor. Natuurlijk leek mij dat leuk. We hebben contact gehad over de locatie voor de fotoshoot. Het stel met motor heeft een liefde voor Deventer, dus hebben we gekozen voor de Worp. Daar kun je de skyline van de stad mooi op de foto krijgen. Daarna zijn we doorgereden over landweggetjes die langs de IJssel lopen en daar natuurlijk ook foto's gemaakt. Bekijk hieronder de foto's.
Lees meer
Kiekeboe!

Kiekeboe!

Omhoog worden gezwierd tussen papa en mama, verstoppertje spelen in het gras, kiekeboe met mama en papa... en nog veel meer gebeurde er tijdens deze gezellige fotoshoot. Het was weer een feestje om deze fotoshoot te mogen doen. Op zaterdagmiddag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. We hebben gelopen door het gras en kwamen een leuk bruggetje tegen. Je ziet hieronder de foto's die tijdens deze wandeling zijn geschoten!
Lees meer
Liefdevolle avond!

Liefdevolle avond!

Heerlijk een midweekje erop uit in Deventer. In Deventer kun je je, zeker weten vermaken, ook ondanks dat veel dingen op dit moment niet open zijn. Dat dacht ook dit leuke stel wat ik mocht fotograferen. Ze boekten bij mij een fotoshoot in het centrum Deventer, terwijl ze zelf niet uit Deventer komen. Ze vonden het leuk om hun midweekje vast te leggen. We hebben de fotoshoot op een doordeweekse avond gepland. Het werd al een beetje schemering, wat voor een fijn sfeertje op de foto's zorgde! Bekijk hieronder een selectie van de foto's.
Lees meer
Lachen, gieren, brullen!

Lachen, gieren, brullen!

Wat hebben we gelachen! De mooie heide was een grote speeltuin. Achter bomen verstoppen, zwieren tussen mama en papa en bloementjes bekijken. Oja ... en er werden foto's gemaakt. Ik vind het altijd heerlijk als de foto's lekker spontaan ontstaan en ongedwongen zijn. Dit was weer zeker geslaagd bij deze fotoshoot. In de paarse heide bij Emst zijn deze foto's genomen op een zondagochtend. Het zonnetje kwam af en toe door en het was lekker rustig. Perfect voor de foto's! Bekijk ze hieronder.
Lees meer