Styling

Tijd voor een feestje? Hartstikke leuk! Maar er komt ook veel bij kijken en er zijn oneindig veel keuzes. Welke sfeer wilt u neerzetten? Hoe wordt alles samen één geheel? En hoe zorgt u ervoor dat de locatie perfect is aangekleed voordat de gasten arriveren?

Begint uw hoofd al te tollen? Geen zorgen. Dit is precies waar Nett Even Anders goed in is. Of het nu een bruiloft, festival, familiefeest of babyshower is, met een gestylde locatie creëert u gelijk de juiste vibe.

Misschien heeft u al een sfeerplaatje in uw hoofd. Of misschien nog niet. In beide gevallen kan ik aan de slag. Zodra we weten welke stijl bij u past, ga ik binnen uw budget op zoek naar een passende en verrassende invulling. Van sfeervolle verlichting en meubilair tot accessoires en echte eyecatchers.

Natuurlijk sta ik op de dag zelf paraat om de locatie volledig aan te kleden. Ik hang alles op, zet het voor u in elkaar en op de juiste plek. En na afloop ruim ik de boel weer op. Zo hoeft u alleen maar van de dag te genieten. Want dat is waar het om draait.