Tarieven

 • Fotoshoot 1-5 personen €135

  Hoe ga ik te werk? Je bent vrij om een locatie te kiezen. Ik kan altijd helpen als jullie er niet uitkomen. Ik weet het, het is namelijk niet iedereen zijn hobby om voor de camera te staan.Daarom help ik je daarbij. Hoe je moet staan en waar je bijvoorbeeld heen moet kijken. Ik hou van spontane foto’s en daarom is een relaxt sfeertje belangrijk. Al deze foto’s bewerk ik en krijg je allemaal in hoge resolutie toegestuurd. Dit zijn ongeveer 20 tot 40 foto’s. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur.

 • Fotoshoot meer dan 5 personen € 185

  Super leuk dat je met je familie, collega’s of welk team dan ook op de foto wilt! Al nagedacht waar jullie de shoot willen? Daar kan ik eventueel bij helpen. Ik ga jullie met z’n allen op de foto zetten, maar ook verschillende samenstellingen, zoals alle kinderen, alle dames of broers en zussen bij elkaar. Zo krijg je veel variërende foto’s. Al deze foto’s bewerk ik en krijg je allemaal in hoge resolutie toegestuurd. Dit zijn ongeveer 40 tot 60foto’s. Een fotoshoot duurt ongeveer een 1,5 uur.

 
 • Bruiloft €125 per uur

  Foto’s van een  uitgebreide trouwreportage die beelden bevat die jullie de hele dag tot in detail laten herbeleven. Foto’s van het aankleden met daarbij detailfoto’s van bijvoorbeeld de manchetknopen, stropdas, jurk, het opmaken en/of de kapper vormen het begin van de reportage. Daarbij komt nog een mooie fotoshoot op locatie en natuurlijk worden er foto’s gemaakt tijdens de ceremonie en de sfeer. 

 • Zakelijke fotografie €125 per uur

  Ben je opzoek naar een fotograaf die de opening van je bedrijf fotografeert of een fotograaf die je hele team op de foto zet. Dan kan ik je daar zeker bij helpen! Wil je meer informatie neem dan contact op. 

 • Geboortekaartje ontwerp €75

   

  Wil jij een geboortekaartje helemaal opmaat gemaakt? Dat kan. Met jullie ideeën ga ik aan de slag en zo ontstaat er een uniek en creatief ontwerp! 
 • Trouwkaart ontwerp € 75

  Jullie bijzondere dag verdiend een speciale uitnodiging. Een uitnodiging die niemand anders heeft. Hierbij wil ik jullie graag helpen! 

 • Logo €250

  Super leuk dat jij je eigen bedrijf of product gaat beginnen! Nu nog een logo wat bij jou en je bedrijf past. Samen kijken wat het beste bij je past en zo komen we tot een uniek logo! 

 • Website v.a. €375

  Ben jij opzoek naar een websitebouwer? Ik maak basis websites tot websites met een webshop. Het wordt een website die helemaal voor jou opmaat is gemaakt. Daarbij geef ik je tips om hoger in google te komen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op. 

 • Totaal interieurplan  €550

  Ik kom graag eerst bij jullie op bezoek om jullie beter te leren kennen en te zien hoe je nu woont of waar je gaat wonen. Als ik al jullie wensen heb gekregen ga ik aan de slag! Ik ga een interieurplan maken die jullie uitgeprint in een boek en digitaal krijgen. In dit plan zit: 

  – Moodboard
  – Jullie wensen in kaart gebracht en daaruit mijn blik en uitleg van de door mij gemaakte keuzes
  – Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik
  – Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte 
  – Indeling (plattegrond)
  – Verlichtingsplan (welke lampen komen waar)
  – 3D visualisaties

 • Styling advies  € 250

  Twijfel je over kleuren of de indeling van de ruimte. Daar kan ik je bij helpen. Ik kom bij je thuis en we gaan de ruimte bekijken. Vraag alles waar je tegenaan loopt. Aan de hand van die vragen ga ik daar thuis over brainstormen en dingen voor je uitzoeken! Dan is er een vervolg afspraak waarin we weer samen gaan zitten en ik mijn ideeën aan je voorleg. Doormiddel van deze ideeën krijg jij een goed beeld van hoe je ruimte eruit kan gaan zien. Na het gesprek krijg jij een duidelijk overzicht van wat wij besproken hebben.

Heb jij speciale wensen, daar kan ik je vast bij helpen!
Neem contact met mij op en ik help je graag verder.